20111014

Viden om træ - en service fra Teknologisk Institut,

Viden om træ:
Velkommen til Viden om Træ
Viden om Træ er en service fra Teknologisk Institut, der er udviklet til at matche virksomhedernes behov for hurtig, enkel og præcis informationssøgning i et samfund, hvor informationsmængden er enorm.

Viden om Træ dækker teknisk, faglig viden og information rettet mod industri og erhverv, der arbejder med eller på anden måde beskæftiger sig med træ og møbler.

Viden om Træ er en formidling af den nyeste viden og forskning så resultaterne kan anvendes i praksis. Vi har med Viden om Træ åbnet op til et netværk af uvildige eksperter.

Viden om Træ er et tilbud til dig og din virksomhed, hvor I hurtigt og effektivt kan få svar på spørgsmål og sikre jer en løbende ajourført viden på netop jeres fagområde.

Viden om Træ er også navnet på et videnblad, som udgives 5-6 gange årligt. Indholdet af bladet gengives også på web-sitet.

Viden om Træ er også en del af aktiviteterne bag ved Udviklingscenter for Møbler og Træ i Skive, hvor Skive Tekniske Skole, TIC-Viborg, Viborg Amt og Teknologisk Institut sammen med møbelindustrien skaber et kreativt udviklings- og læringsmiljø til fremme af møbelindustrien. Nye uddannelser, nye produkter, nye virksomhedsorganiseringer er alt sammen tiltag, der stiller krav om opdateret og aktuel viden. Viden, som der kan bruges relativt mange ressourcer og tid på at finde og sikre kvaliteten af.

.......

OSB- & K-spånplade huset