20101124

Linatex: Profil

Linatex: Profil: "Linatex A/S har siden 1951 år leveret teknisk plast og gummi til industrien. Gennem årene har vi i samarbejde med vores kunder opnået stor erfaring i at udvikle nye vigtige tilpasninger med teknisk plast og gummi. Vores effektive administration og produktionsplanlægning garanterer hurtig afgivning af tilbud samt sikker og kvik levering.
Vores medarbejdere besidder stor viden om materialer og bearbejdning, som vi omsætter i individuel rådgivning. I samarbejde med Linatex’ ingeniører får du altid den bedst mulige løsning til dit behov. Alle kundespecifikke løsninger kontrolleres under produktionen, så de lever op til tegningsmaterialets krav. Vi bruger kun certificerede leverandører, som producerer under streng kontrol. Produkterne testes i forhold til de specificerede materialeegenskaber. Dermed opnår vi altid et homogent materiale, som optræder konsekvent og holder en ensartet kvalitet.
Linatex ejes af S&K Group A/S, som er moderselskab for bl.a. Sørensen & Kofoed A/S, en af Danmarks største leverandører af teknisk gummi. Ejerskabet gør Linatex til et solidt foretagende, som også er klar til at betjene dig i fremtiden."